ARAMA YAP
30 dk
10 dk
Zor
8 kişilik
31097

Çat kapı gelen misafirlere ve aniden bastıran tatlı krizlerine serin mi serin bir çözümümüz var! Dondurma, pasta keki ve puding lezzetini bir araya nefis Dondurmalı Pasta tarifimiz, rengi ve sunumuyla da beğeninizi kazanacak! Üstelik Dondurma Pasta yalnızca10 dakikada hazır! Daha fazla beklemek istemiyorsanız, sizi mutfağa alalım!


Dondurma Pasta tarifini hazırlarken, kullanacağınız ürünlerin paket talimatlarına uymanız ve aşama sıralamalarını takip etmeniz yeterlidir.


Dondurma Pasta Kaç Kaloridir?


Bir porsiyon Dondurmalı Pasta, yaklaşık 230 kalori içerir. Ayrıca içerisinde 8 gram yağ, 31 gram karbonhidrat, 4.5 gram protein bulunur. Yüksek şeker ve karbonhidrat içerdiği için porsiyon kontrolüyle tüketebilirsiniz.

Pişirmeye Başla

Dondurma Pasta Tarifi


Tuğçe Aydemir;

Malzemeler

- 8 kişi +

Ana Malzemeler

pasta tabanı
2 adet
krema
Yarım su bardağı

İçi İçin

Carte d’Or Classic Kaymaklı Dondurma
Yarım adet

Kreması İçin

carte d'or çilekli puding
1 adet
süt
1,5 litre (l)

Sunum İçin

beyaz çikolata, soğuk
yarım adet
lohusa şekeri
2 adet
Şefin Önerisi

Şefin Önerisi:

Dondurmanın erimemesi ve pastanın tam kıvamında servis edilebilmesi için derin dondurucuda yeteri kadar dinlendirmeye özen gösterin.

Servis Önerisi

Dondurma Pasta Tarifi Servis Önerisi:

Dondurma Pasta servis ederken çilek, muz, kivi, frambuaz, böğürtlen gibi taze meyveler kullanabilirsiniz. Hatta dilerseniz, kek karışımınızın içine de meyve ekleyebilirsiniz. Özellikle kırmızı meyveler hafif ekşilik katacağından şeker tadını dengeleyecektir.